Birthday Party : Prank !!

01/07/2011

Assalamualaikum wrb. wrt. sedar x kita semua yang kita dah meninggalkan bulan Rejab?ya, itu tandanya,bulan Syaaban telah menjelma dan tak lama lagi, insyaAllah bulan Ramadhan pula akan bersama kita. mudah-mudahan kita akan mengecapi sekali lagi nikmat bulan ramadhan.. :)
Tapi, sekarang, xnak cakap lagi pasal bulan Ramadhan. biarkan kedatangan nya bersama Roh yang segar. 

tittle ^ pasal birthday.. yeay mestila nk cite pasal birthday.. my friend's birthday,not mine. his name, Hamdi Razali @ Ust Dr. Hamdi.. tarikh yang akan dikenang sampai bila-bila. 26/06/2011. i think, it is the most 'beutiful' prank ever, so far. xtau lagi turn aq cmne plak 6ti..really scared -.-" Di bawah ni adalah pic2 yang dirakam oleh cameraman Chilexxstudio'11 [ CS.XI ] and those picture didn't have in my album -fotogerafi- . please take a look. 
Hamdi (left) with Matjim-mastermind (right)
ats ni, Kelihatan Hamdi masih beramah mesra dengan mastermind kite.memang malang xberbau..hahaha
kalu berbau, aq bet, diorg xmcm n..msti reverse jdinye..haha
all the 'pranker' : from left : Asyraf, Muhd, Eqbal, Matjim, Hudzaifah.


dengan muka selamba, smua mcm xde ape je.. yela, kalau gelabah, xleh mkn pizza free punye.so, cool dlu..ahaha..
kalu nak tahu, eqbal pon mastermind gk dengan Matjim. tp dia lowprofile.
moment with Hamdi and Matjim
 with Hamdi n Matjim. waktu-waktu mesra sebelum tragedi.haha
yup,aq la yang pkai bju merah 2.. :)

Bola dulu.haha
 sempat lagi layan bola semua. sambil-sambil tunggu pizza sampai. btw,mmg bez tgk bola n. goal-goal cantik giler..haha
am i handsome? -haziq
 ye ye.ko mmg dah hensem ziq. xde tpung ngan telur ats kepala memang la hensem. tgk la jap lgi bile dah kena, hensem lg k x?hahaha

10 pizzas..=D
 Alhamdulillah.dah sampai pon pizza. lame mnunggu. hahaha. last-last, ade skotak lg bleh bwk blik sbb xabis. btw, mlm n Fauzan pegang rekod. 8 kping. aku pon xtau knpa prot aku dah ada limit. biasenya, asl ade mknn je, smua mkn. rugi2-.-

gigi~ hahaha
 makan aiskrim kt Sultana. memang bez sebb harga pon bez! haha
everybody : gigi smua..hahaha

wajah keriangan sebelum 'tragedi'
 yes.! xjdi punye mlm n. ini la bantuan daripada Allah -Hamdi
tp apa yang terjadi seterusnya memang menyedihkan.. 

OMG! sabor jela..
 kan dah cakap. redha jela. besungguh teh matjim 2. hahaha
balas dendam, k gno jim?hahaha

Haziq: mcm n hensem?haha
 hahaha.. Haziq ensem k mcm n? Muhd mmg hyperactive la mlm 2. smua dia tibai..haha.
Fauzan yg bju oren 2. tgk na4 baik kan? tggu je la jap ag. tgk ape dia bt. hahahaha

giliran air plak -aqwa
 setelah sudah kita 'shampoo'kan dengan tepung, kita mandikan pulak dengan air sejuk. haha..
air 7up pon ade gak. hahaha

yeah! best pic..
 i like this pic. Fauzan! ko mmg terbaik la mlm n..hahaha
abis semua ko belasah eh? muka je innocent tp dalam, perghh, kalah mail lambong! hahaha
once again~
 Fauzan lagi punye hal. kecoh-kecoh. Hamdi dah xterkata ko kenakan lg eh? hahaha
i wonder how they'll revenge to u..

oppss~
 Haziq kna plak. Fauzan lagi. hahaha..cntik gak pic n. telor pecah~! btw, kt blkg 2 Aman.
i thought that was the pose of the year. gane jdi g2 amang?haha

kena lagi!!
 Haziq lagi. kli n giliran Matjim plak. hahaa. nape la aziq je slalu kna n?
o,yela, kita kesian kt hamdi kan?hahaha. so we need another target.

pembalasan dendam~!
 byk cite disebalik n. sebelum n Muhd dah knakan Asyraf. so, Asyraf xpuas ati, dia bls blik. tp xkena sasaran.
so, it time for REVENGE!!
dah kena kt belakang.ok la 2. hahaha.. cameraman pon puas hati! 
amik kao..hahaha
 ramai yang xpuas hati ngan Fauzan. dia ingt boleh bla cam 2 je? sorry bro. salah 2. hahaha..
kna balas dlu.b4 this, Fauzan da kene telor. berbiji2. n its shower time. hahahaha

thats the last pic. and some of u might think, 'hey, u wasting egg and flour'. for me, its much better than some prank yang guna bnda2 yang lagi xmsuk akal cam air longkang n mcm2 benda yang wtfbbq lg. n event jarang-jarang je. in my opinion, bnda mcm n la yang bleh wat kite smua rapat sampai bila-bila. It is bachelor time! 

thats my last sentence. hope everyone enjoy it. release some stress. and smile.^^

2 comments:

muhd izzuddin said...

bro,aku komen jela ek,tengok ruang komen ni kosong je,
baru meriah skit dak.
keep it up

ilhamhakimi said...

haha..molek din..

Post a Comment