1.1.11

01/01/2011

Assalamualaikum~!

Ein glückliches neues Jahr
عيد ميلاد سعيد
Bonne Année
Sehe Bokmanee Bateuseyo
Akemashite Omedetou Gozaimasu
Feliz año nuevo

pe sume 2??
plik je bunyi...
actually,,sume 2 mksud same je...hehe
Selamat Tahun Baru @ Happy New Year...
2011 M...
tapi u all perasan x yg hari ni dah 25 Muharram 1432H
hampir sbulan sdah brlalu dlm bulan hijrah..
harap ianya dpnuhi dgn Amal kepada Allah..
kalau xde,,ade kan walaupun skit,,,
kalau skit,,perbanyakkan..
kalau banyak,,Alhamdulillah..=)

mengimbau kembali tahun 2010,banyak kenangan yang ditinggalkan
samada yang baik mahupun sebaliknya...

perkara yang xleh dilupakan dalam tahun 2010 :
1- result SPM 2009
2- majlis Biasiswa
3- escape PLKN
4- 1st time naik flight..hahaha
5- sampai ke mesir
6- Kelate menang Piala Malaysia
7- Malaysia menang Piala AFF
8,9,10...banyak lagi la..hee^^
video
(ni video ori..record kt tv je..sory sound blakang 2..hahaha)


harap2 tahun 2011 ni banyak lagi perkara menarik akan berlaku..
sebab pengalaman mematangkan usia,,
walaupun pahit pon,semua 2 pengalaman belaka,
kalau manis,,Alhamdulillah,,nikmatilah dengan penuh kesyukuran...

tp sebelum masuk tahun 2011 n ade la gak perkara yg kureng 'aq' suke..
antaranya bila tengok bola EPL..
coz semenjak 2 menjak ni,,reffree EPL sume dah x boleh harap...
banyak gol offside..hish~!!!
sebab 2 la jugak MU bleh seri ngan Birmingham & Chelsea menang ngan Bolton..
benci3~!!!!

ape pon,,terima kasih kpd skuad bola U23 MALAYSIA kerana menutup 2010 dengan gemilang..
terutamanya kepada :
KHAIRUL FAHMI CHE MAT

NORSHAHRUL IDLAN TALAHA
(bukan yang pakai baju merah 2 ehh..haa)

MOHD SAFEE SALI....

solute r diorang,,mmg aksi terpuji...
MALAYSIA BOLEH~!!

walau macam mane pon,,
bulan 1 ni mmg banyk betul events..
especially MIDYEAR EXAM...!!!
 mmg kena struggle la abis2~!
(kpd semua AZHARIAN la ni~!!)
n harap2 dapat jawab semua exm dgn berjaya..(walaupun tertekan..rrrr~!!)
hehehe...

azam tahun baru 2011M :
dapat menyelesaikan azam tahun lepas..hahhahah
study dengan lebih giler2
sentiasa bahagia dengan 'si dia'
jadi insan yang lebih baik dari segi akhlak dan semuanya
lebih berilmu dari sebelum ni 
menjadi anak yang lebih soleh, abang yang lebih baik dan sahabat yang lebih prihatin
yang lebih penting,,lebih baik dari tahun lepas..
insyaALLAH...=)

anyway, anyhow, anywhere, anything
harap semua ada matlamat dan azam tahun baru yang akan dikejar..
dan semoga berjaya dalam larian hidup ini...

KEJOR YOB KEJOR,,,
(perok skit..hee)
semoga ketemu lagi di lain siaran..
terima kasih,
Assalamualaikum..^_^